Béda antarané révisi "1491"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: vls:1491
c (bot Menambah: fy:1491)
c (bot Menambah: vls:1491)
[[uz:1491]]
[[vec:1491]]
[[vls:1491]]
[[zh:1491年]]
[[zh-yue:1491年]]
1.682

besutan