Béda antarané révisi "252"

22 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: gd:252, mk:252
c (bot Menambah: fy:252 Membuang: tt:252)
c (bot Menambah: gd:252, mk:252)
[[fr:252]]
[[fy:252]]
[[gd:252]]
[[gl:252]]
[[he:252]]
[[lb:252]]
[[lmo:252]]
[[mk:252]]
[[mr:इ.स. २५२]]
[[ms:252]]
16.093

besutan