Béda antarané révisi "1287"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1287
c (bot Menambah: nds:1287)
c (bot Menambah: vo:1287)
[[uz:1287]]
[[vec:1287]]
[[vo:1287]]
[[zea:1287]]
[[zh:1287年]]
6.238

besutan