Béda antarané révisi "1296"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1296
c (bot Menambah: nds:1296)
c (bot Menambah: vo:1296)
[[vec:1296]]
[[vls:1296]]
[[vo:1296]]
[[zea:1296]]
[[zh:1296年]]
6.238

besutan