Béda antarané révisi "1260"

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1260
c (bot Menambah: nds:1260)
c (bot Menambah: vo:1260)
[[uz:1260]]
[[vec:1260]]
[[vo:1260]]
[[zh:1260年]]
[[zh-yue:1260年]]
6.238

besutan