Béda antarané révisi "1208"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1208
c (bot Menambah: nds:1208)
c (bot Menambah: vo:1208)
[[uz:1208]]
[[vec:1208]]
[[vo:1208]]
[[zh:1208年]]
[[zh-yue:1208年]]
6.238

besutan