Béda antarané révisi "1211"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1211
c (bot Menambah: nds:1211)
c (bot Menambah: vo:1211)
[[uz:1211]]
[[vec:1211]]
[[vo:1211]]
[[zh:1211年]]
[[zh-yue:1211年]]
6.238

besutan