Béda antarané révisi "1215"

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1215
c (bot Menambah: nds:1215)
c (bot Menambah: vo:1215)
[[uz:1215]]
[[vec:1215]]
[[vo:1215]]
[[zea:1215]]
[[zh:1215年]]
6.238

besutan