Béda antarané révisi "1218"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1218
c (bot Menambah: nds:1218)
c (bot Menambah: vo:1218)
[[uz:1218]]
[[vec:1218]]
[[vo:1218]]
[[zea:1218]]
[[zh:1218年]]
6.238

besutan