Béda antarané révisi "1017"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1017
c (bot Menambah: fy:1017)
c (bot Menambah: vo:1017)
[[uz:1017]]
[[vec:1017]]
[[vo:1017]]
[[zh:1017年]]
[[zh-yue:1017年]]
6.238

besutan