Béda antarané révisi "1015"

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1015
c (bot Menambah: fy:1015)
c (bot Menambah: vo:1015)
[[uz:1015]]
[[vec:1015]]
[[vo:1015]]
[[zh:1015年]]
[[zh-yue:1015年]]
6.238

besutan