Béda antarané révisi "1009"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1009
c (bot Menambah: fy:1009)
c (bot Menambah: vo:1009)
[[vec:1009]]
[[vls:1009]]
[[vo:1009]]
[[zh:1009年]]
[[zh-yue:1009年]]
6.238

besutan