Béda antarané révisi "1132"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1132
c (bot Menambah: nds:1132)
c (bot Menambah: vo:1132)
[[uz:1132]]
[[vec:1132]]
[[vo:1132]]
[[zh:1132年]]
[[zh-yue:1132年]]
6.238

besutan