Béda antarané révisi "1128"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1128
c (bot Menambah: nds:1128)
c (bot Menambah: vo:1128)
[[uz:1128]]
[[vec:1128]]
[[vo:1128]]
[[zh:1128年]]
[[zh-yue:1128年]]
6.238

besutan