Béda antarané révisi "1119"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1119
c (bot Menambah: nds:1119)
c (bot Menambah: vo:1119)
[[uz:1119]]
[[vec:1119]]
[[vo:1119]]
[[zh:1119年]]
[[zh-yue:1119年]]
6.238

besutan