Béda antarané révisi "1127"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1127
c (bot Menambah: nds:1127)
c (bot Menambah: vo:1127)
[[vec:1127]]
[[vls:1127]]
[[vo:1127]]
[[zh:1127年]]
[[zh-yue:1127年]]
6.238

besutan