Béda antarané révisi "1177"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1177
c (bot Menambah: nds:1177)
c (bot Menambah: vo:1177)
[[uz:1177]]
[[vec:1177]]
[[vo:1177]]
[[zh:1177年]]
[[zh-yue:1177年]]
6.238

besutan