Béda antarané révisi "1194"

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1194
c (bot Menambah: nds:1194)
c (bot Menambah: vo:1194)
[[uz:1194]]
[[vec:1194]]
[[vo:1194]]
[[zh:1194年]]
[[zh-yue:1194年]]
6.238

besutan