Béda antarané révisi "1549"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1549
c (bot Menambah: fy:1549)
c (bot Menambah: vo:1549)
[[uz:1549]]
[[vec:1549]]
[[vo:1549]]
[[zh:1549年]]
[[zh-yue:1549年]]
6.238

besutan