Béda antarané révisi "1544"

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1544
c (bot Menambah: fy:1544)
c (bot Menambah: vo:1544)
[[uz:1544]]
[[vec:1544]]
[[vo:1544]]
[[zh:1544年]]
[[zh-yue:1544年]]
6.238

besutan