Béda antarané révisi "1541"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1541
c (bot Menambah: fy:1541)
c (bot Menambah: vo:1541)
[[uz:1541]]
[[vec:1541]]
[[vo:1541]]
[[wa:1541]]
[[zh:1541年]]
6.238

besutan