1234: Béda antarané révisi

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: lv:1234
c (bot Menambah: vo:1234)
c (bot Menambah: lv:1234)
[[lb:1234]]
[[lt:XIII amžiaus 4-as dešimtmetis#1234]]
[[lv:1234]]
[[mi:1234]]
[[mk:1234]]
10.768

besutan