Béda antarané révisi "132"

14 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: lt:132 m.
c (bot Menambah: srn:132)
c (bot Menambah: lt:132 m.)
[[lb:132]]
[[lmo:132]]
[[lt:132 m.]]
[[mk:132]]
[[mr:इ.स. १३२]]
388

besutan