Béda antarané révisi "540"

14 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: lt:540 m.
c (bot Menambah: gd:540, mk:540)
c (bot Menambah: lt:540 m.)
[[la:540]]
[[lb:540]]
[[lt:540 m.]]
[[mk:540]]
[[mr:इ.स. ५४०]]
14.915

besutan