Kamaba: Béda antarané révisi

57 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
== Prakata ==
'''Kamaba''': '''Keluarga Mahasiswa Banyumasan''' ialah [[Paguyuban]] Banyumasan sing menghimpun keluarga-keluarga Banyumasan nang perantauan khususe nang [[Jabodetabek]]. Paguyuban kiye ana 2 generasi sing, pertama [[Kamaba Senior]], juga ana [[Kamaba Yunior]].
 
== Deleng Juga ==
*[[Aktivis Banyumasan]]