Béda antarané révisi "Klasifikasi Ilmiah"

Gedhéné ora owah ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
'''Klasifikasi ilmiah''' kuwe cara sing dienggo [[ahli biologi]] kanggo ngelompokaken [[kewan]] karo [[tumbuhantanduran]] miturut sistem klasifikasi sing dirintis [[Carolus Linnaeus]]. Dhasar-dhasar pengelompokan yakuwe miturut sifat fisik, sing dikelompokaken kuwe ora mung jenis-jenis sing esih urip nang jaman siki ning uga sing wis punah.
 
Teknik pengelompokan kiye wis paten kanggo njaga konsistensi.