Slamet Serayu~map-bmswiki

Gabung 4 April 2006
115 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|-
|{{user id}} {{user jv-2}} {{user map-bms-3}} {{User ms-3}} {{user en-1}}
|-
|<center>'''[[Wikipedia:Catetan Identitas|Identitas Liya Anggota]]:''' </center>
|-
{{Anggota Kiye Nasionalis}}
|-
|}