Béda antarané révisi "866"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:866
c (bot Menambah: nds:866)
c (bot Menambah: vo:866)
[[uz:866]]
[[vec:866]]
[[vo:866]]
[[zh:866年]]
[[zh-yue:866年]]
1.245

besutan