Béda antarané révisi "946"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:946
c (bot Menambah: nds:946)
c (bot Menambah: vo:946)
[[uz:946]]
[[vec:946]]
[[vo:946]]
[[zh:946年]]
[[zh-yue:946年]]
1.245

besutan