Béda antarané révisi "1685"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: lv:1685
c (bot Menambah: vo:1685)
c (bot Menambah: lv:1685)
[[lmo:1685]]
[[lt:XVII amžiaus 9-as dešimtmetis#1685]]
[[lv:1685]]
[[mi:1685]]
[[mk:1685]]
2.211

besutan