Béda antarané révisi "1528"

28 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
c
bot Mengubah: lt:1528 m.
c (bot Menambah: fa:۱۵۲۸ (میلادی))
c (bot Mengubah: lt:1528 m.)
[[lb:1528]]
[[lij:1528]]
[[lt:1528 m.]]
[[lt:XVI amžiaus 3-as dešimtmetis#1528]]
[[mi:1528]]
[[mk:1528]]
14.915

besutan