Béda antarané révisi "1999"

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:1999
c (bot Menambah: arz:1999)
c (bot Menambah: sah:1999)
[[roa-rup:1999]]
[[ru:1999 год]]
[[sah:1999]]
[[scn:1999]]
[[sco:1999]]
5.821

besutan