Béda antarané révisi "1863"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: yi:1863
c (bot Menambah: arz:1863)
c (bot Menambah: yi:1863)
[[vo:1863]]
[[wa:1863]]
[[yi:1863]]
[[zh:1863年]]
[[zh-min-nan:1863 nî]]
6.238

besutan