Béda antarané révisi "468"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:468
c (bot Menambah: vo:468)
c (bot Menambah: tk:468)
[[sw:468]]
[[th:พ.ศ. 1011]]
[[tk:468]]
[[tr:468]]
[[tt:468]]
14.915

besutan