Béda antarané révisi "Bausastra"

38 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Mangga angger ana sing pengin ngisi uga ngelengkapi bausastra [[basa Jawa]] karo [[basa Banyumasan]] kiye.
Sumangga menawi wonten priyantun ingkang remen ngisi bausastra niki.
 
* [[Basa Jawa - Basa Indonesia]]