Béda antarané révisi "393"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: scn:393
c (bot Menambah: vo:393)
c (bot Menambah: scn:393)
[[ru:393 год]]
[[sa:३९३]]
[[scn:393]]
[[sk:393]]
[[sl:393]]
16.093

besutan