Béda antarané révisi "396"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: et:396
c (bot Menambah: scn:396)
c (bot Menambah: et:396)
[[eo:396]]
[[es:396]]
[[et:396]]
[[eu:396]]
[[fa:۳۹۶ (میلادی)]]
6.828

besutan