Béda antarané révisi "Abang"

12 bèt wis dibusak ,  15 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
{| align="right"
|-
! Kothak punikakiye nuduhiconto warnikelir ''kuning (jenar)abang''.
|-
| width="200" height="200" style="background: red;" |