Béda antarané révisi "628"

17 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: fy:628; cosmetic changes
c (bot Menambah: gan:628年)
c (bot Menambah: fy:628; cosmetic changes)
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
 
[[fi:628]]
[[fr:628]]
[[fy:628]]
[[gan:628年]]
[[gd:628]]
6.828

besutan