Béda antarané révisi "968"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:968
c (bot Menambah: fy:968)
c (bot Menambah: tk:968)
[[sw:968]]
[[th:พ.ศ. 1511]]
[[tk:968]]
[[tr:968]]
[[tt:968]]
14.915

besutan