Béda antarané révisi "946"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:946
c (bot Menambah: fy:946)
c (bot Menambah: tk:946)
[[sw:946]]
[[th:พ.ศ. 1489]]
[[tk:946]]
[[tr:946]]
[[tt:946]]
14.915

besutan