Béda antarané révisi "947"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:947
c (bot Menambah: fy:947)
c (bot Menambah: tk:947)
[[sw:947]]
[[th:พ.ศ. 1490]]
[[tk:947]]
[[tr:947]]
[[tt:947]]
14.915

besutan