Béda antarané révisi "915"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:915
c (bot Menambah: fy:915)
c (bot Menambah: tk:915)
[[sw:915]]
[[th:พ.ศ. 1458]]
[[tk:915]]
[[tr:915]]
[[tt:915]]
14.915

besutan