Béda antarané révisi "924"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:924
c (bot Menambah: fy:924)
c (bot Menambah: tk:924)
[[sw:924]]
[[th:พ.ศ. 1467]]
[[tk:924]]
[[tr:924]]
[[tt:924]]
14.915

besutan