522: Béda antarané révisi

11 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:522
c (bot Menambah: fy:522; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:522)
[[sw:522]]
[[th:พ.ศ. 1065]]
[[tk:522]]
[[tr:522]]
[[tt:522]]
14.915

besutan