Béda antarané révisi "540"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:540
c (bot Menambah: fy:540)
c (bot Menambah: tk:540)
[[sw:540]]
[[th:พ.ศ. 1083]]
[[tk:540]]
[[tr:540]]
[[tt:540]]
14.915

besutan