Béda antarané révisi "379"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:379
c (bot Menambah: fy:379)
c (bot Menambah: tk:379)
[[sw:379]]
[[th:พ.ศ. 922]]
[[tk:379]]
[[tr:379]]
[[tt:379]]
3.898

besutan