Béda antarané révisi "866"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:866
c (bot Menambah: be-x-old:866)
c (bot Menambah: tk:866)
[[sw:866]]
[[th:พ.ศ. 1409]]
[[tk:866]]
[[tr:866]]
[[tt:866]]
14.915

besutan