Béda antarané révisi "845"

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:845
c (bot Menambah: vls:845; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:845)
[[sw:845]]
[[th:พ.ศ. 1388]]
[[tk:845]]
[[tr:845]]
[[tt:845]]
14.915

besutan