Béda antarané révisi "547"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:547
c (bot Menambah: fy:547)
c (bot Menambah: tk:547)
[[sw:547]]
[[th:พ.ศ. 1090]]
[[tk:547]]
[[tr:547]]
[[tt:547]]
3.898

besutan